Jornada “Més enllà del 90-90-90: 20 anys de la Cohort PISCIS”

  • Post by:
  • 5 de novembre de 2018
  • Comments off

11 de desembre de 2018 de 9h. a 17h.

Sala Àgora – Museu CosmoCaixa Barcelona

C/ Isaac Neewton, 26.

En aquesta jornada, el CEEISCAT i l’Agència de Salut Pública de Catalunya presenten l’estat de la qüestió de les ITS, el VIH i la SIDA a Catalunya en el marc de la celebració dels 20 anys de la Cohort PISCIS, un estudi multicèntric i prospectiu que ha rebut el suport de la Fundació Bancària “la Caixa” i que actualment té una cobertura del 85% de les persones que viuen amb el VIH, diagnosticades als hospitals de Catalunya i les Illes Balears.

La jornada “Més enllà del 90-90-90. 20 anys de la Cohort PISCIS" pretén ser una posada en comú dels projectes que s’estan duent a terme a Catalunya, especialment aquells finançats per la Unió Europea, i de les aportacions científiques de la Cohort PISCIS durant aquests anys, incloent la recentment atorgada per La Marató de TV3 que té per objectiu l’estudi dels efectes de l’envelliment, les pèrdues de seguiment en el curs clínic i la qualitat de vida dels pacients amb VIH.

El Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les ITS/HIV/SIDA de Catalunya (CEEISCAT) es va crear l’any 1995 com un òrgan de suport tècnic al Departament de Salut (en l’actualitat en dependència del Programa de Prevenció, Control i Atenció al VIH, les ITS i les Hepatitis Víriques (PCAVIHV) de l’Agència de Salut Pública de Catalunya), i per donar suport a les ONGs catalanes del sector en matèria de prevenció i control del VIH i les ITS.

Categories: PISCIS