Quines conseqüències té, per a una persona amb VIH, fer-se gran i deixar el seguiment clínic?

  • Post by:
  • 2 de setembre de 2019
  • Comments off

Aquesta és una de les qüestions a les quals el projecte Impacte de la pèrdua en seguiment clínic i l’envelliment a la població infectada per VIH de Catalunya i les Illes Balears: estudi de cohort en base poblacional finançat per la Fundació La Marató de TV3 vol trobar resposta a partir de les dades recollides en el marc de la Cohort PISCIS. De manera molt breu i resumida el Dr. Jordi Casabona, director científica del CEEISCAT i co-IP del projecte juntament amb el Dr. Arkaitz Imaz investigador de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), ho explica en aquest vídeo publicat al compte de Twitter de La Marató.

Categories: LaMarató, PISCIS