Més de 800 persones ja han participat en el projecte Vive+

  • Post by:
  • 30 de gener de 2020
  • Comments off

Més de 800 persones ja han participat en el projecte Vive+ que té com a objectiu conèixer la qualitat de vida, els hàbits i els comportaments de les persones que viuen amb el VIH a Catalunya i les Illes Balears. Iniciat al mes d’octubre, el reclutament del projecte seguirà actiu fins a principis de març per tal d’enquestar a prop de 1.200 persones que viuen amb el VIH.

Gràcies al finançament de de la Fundació La Marató de TV3 a través del projecte Impacte de la pèrdua en seguiment clínic i l’envelliment a la població infectada per VIH de Catalunya i les Illes Balears: estudi de cohort en base poblacional i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Cohort PISCIS està portant a terme aquest estudi del què s’espera poder tenir una primera memòria de resultats a finals de l’any 2020.

Per tal de poder tirar endavant amb el projecte, els 18 hospitals que formen part de la Cohort PISCIS així com el CEEISCAT, el centre coordinador, s’han implicat de manera activa que ha comptat amb la col·laboració del Grupo de Trabajo sobre Tratamiento del VIH (gTt-VIH).

Categories: LaMarató, PISCIS, Vive+