Vive+ ja ha reclutat més de 160 participants

  • Post by:
  • 11 de novembre de 2019
  • Comments off

El projecte Vive+ que té com a objectiu té com a objectiu conèixer la qualitat de vida de les persones que viuen amb el VIH a Catalunya i les Illes Balears ja ha reclutat més de 160 participants durant les primeres 5 setmanes de treball de camp.

El projecte Vive+ és un projecte de la Cohort PISCIS que compta amb el finançament de la Fundació La Marató de TV3 a través del projecte Impacte de la pèrdua en seguiment clínic i l’envelliment a la població infectada per VIH de Catalunya i les Illes Balears: estudi de cohort en base poblacional i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Durant els 5 mesos de reclutament, del projecte s’enquestarà a prop de 1.200 persones que viuen amb el VIH per tal de poder conèixer en detall els factors que afecten a la seva qualitat de vida, els seus hàbits i els seus comportaments, posant especial èmfasi en la població més gran de 60 anys.

Categories: LaMarató, PISCIS, Vive+